Selecteer een pagina

Burn-out voorkomen met het Burn Out Preventie Programma

Burn-out voorkomen bij medewerkers: hoeveel hartenleed en ook geld zou het schelen? Een hoop, daar ben ik van overtuigd.

Om burn-out vóór te zijn en extra kosten en nul productiviteit te vermijden maakte ik het Burn Out Preventie Programma voor bedrijven.

Want zeker nu mensen thuiswerken bestaat het risico op vermenging van werk en privé. Geluiden over eenzaamheid en gebrekkige samenwerking nemen toe en de opties om even stoom af te blazen zijn minimaal. Steeds vaker krijg ik hier vragen over:

 • Hoe ga ik om met uitgeputte medewerkers?
 • Hoe voorkom ik hoge kosten van burn-out-trajecten?
 • Hoe speel ik in op de behoefte aan teambuildingsactiviteiten?
 • Wat doe ik met voelbare onrust en onvrede in m’n organisatie?

 

Daar móést ik iets mee doen. Met mijn omvangrijke rugzak met ervaring in het bedrijfsleven en ervaring  als life coach. Daarom ontwikkelde ik het Burn Out Preventie Programma. Met het BPP richt ik me op drie groepen:

 • de medewerker
 • de teams
 • het management (inclusief directie)

Want burn-out voorkomen doe je met een allround aanpak voor alle lagen van de organisatie. Op maat gemaakt, compleet naar behoefte en met de hulpvragen die er binnen de organisatie zijn.
 

Wil je mijn verhaal horen?

Een burn-out voorkomen: hoe gaan we aan de slag?

 • 1 op 1 coaching
 • Teambuildingworkshops
 • Leiderschapstrainingen

1 op 1 coaching

Met individuele coaching richt ik me op Mind & Body. De medewerker krijgt inzicht in de persoonlijke krachten en uitdagingen. Men voelt zich gehoord en slaat een nieuwe weg in, op weg naar een meer gelukkige en productievere rol in het bedrijf.

   

  Teambuilding workshops

  Tijdens deze workshop leren medewerkers meer over:

  • samenwerkingsvormen
  • communicatiestijlen
  • rollen en verantwoordelijkheden
  • de kracht van het beste team

  Leiderschapstrainingen 

  Leidinggevenden leren over verschillende leiderschaps- en communicatiestijlen. Ze leren een veilige werkomgeving te creëren, waarin medewerkers en leidinggevende op een fijne manier samenwerken.

  Daarnaast komen hun rol en verantwoordelijkheden aan bod. Want een veilige werksfeer maakt dat medewerkers zich binden, toegewijd zijn en er helemaal voor gaan. En volgens mij blijft dat toch het ultieme doel!

  Meld je aan

  Ben jij werkgever of leidinggevende, ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Stuur me je vragen of meld je direct aan!

  Wie gingen je voor?

  “Thanh een lieve, warme, geweldige vrouw! Al bij het eerste gesprek voelde ik me op mijn plek bij jou. Bij anderen voelde ik me vaak een nummer (en ik heb er een hoop gehad). Thanh geeft een andere kijk op de wereld en naar jezelf voor de toekomst. Bedankt voor het geven van de handvatten en mindful denken.” – Amber

  Wij ervaren jou als een hele bijzondere, kundige, krachtige, fijngevoelige vrouw met het hart op de juiste plek en ook nog eens met gevoel voor het juiste moment. Thanh heeft ons met het burn-out preventie programma, geholpen medewerkers van ons weer sneller te laten re-intrigeren. Wij hebben gemerkt als bedrijf dat de geëigende paden in de reguliere zorg soms tekort schieten in efficiëntie en daadkracht. Snelheid en de juiste stappen nemen in een burn-out traject zijn cruciaal. Gemiddeld waren onze mensen binnen 8 weken weer op de werkvloer aan het opbouwen in hun kracht en vreugde voor het vak om mensen te mogen helpen. ”” – Robert

  “Thanh heeft me heel goed geholpen door een zware tijd in mijn leven. Ze heeft me de tools en rust die ik nodig heb aangeleerd, maar het was zeker niet makkelijk. Gelukkig staat ze na de sessies ook klaar voor je. Ze is echt een inspirerende vrouw die zeker trots mag zijn op haar zelf en het werk dat ze doet. Bedankt dat ik mocht leren schijnen in je licht” – Jeandaura

  Op locatie

  In overleg
  i

  Thanh Helpt

  KvK: 74690078
  BTW: NL001796361B08

  Privacy

  Privacycentrum

  Wij gebruiken cookies om je de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

  Privacy Settings saved!
  Privacy-instellingen

  Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke cookiediensten.

  Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

  Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Decline all Services
  Accept all Services