Happy New Year to You

2020 een bijzonder jaar voor mij. Een jaar van groei, verstilling en dankbaarheid. Een jaar van nieuwe inzichten en mooie lessen onder zeer bijzondere omstandigheden. Een jaar om nooit te vergeten..

Mijn grootste lessen voor dit jaar zijn:

 • dat al je antwoorden in jezelf zitten en je hier nog meer naar mag luisteren en uitspreken
 • dat in elke situatie een mooie les verborgen zit ondanks dat het soms niet altijd fijn is
 • dat je nooit alleen bent en de kracht vind om jezelf uit te spreken over wat er intern in je omgaat zodat je, je weer verbonden voelt
 • dat we als mensheid verder mogen nadenken over wat we hier aan het doen zijn en onze acties daarop aan mogen passen
 • dat het leven magisch is als je verder durft te kijken dan je gewend bent
 • dat we nu meer dan ooit samen mogen werken aan datgene waar onze interne vlam van aangaat

Ik sluit dit jaar af met dankbaarheid. Ik ben dankbaar voor:

 • mijn liefdevolle vrienden en familie, oude en nieuwe
 • mijn coachee’s, die het vertrouwen in mij hebben gehad om ze te mogen helpen
 • mijn samenwerkingspartners, die mijn businesses (ja meervoud ) hebben doen groeien
 • mijn gezondheid, want dit is niet vanzelfsprekend
 • mezelf, dat ik trots ben op de persoon die ik nu ben. Dat ik mag genieten van het leven want ook dit is niet vanzelfsprekend. 
 • mijn lieve, crazy Luna  

Ik sluit het jaar verder af met een lach! Tuurlijk was het een jaar met vele aanpassingen en vele baalmomenten. Privé en zakelijk. Desondanks heb ik toch vele mooie, liefdevolle en bijzondere momenten mee mogen maken met liefdevolle mensen

Ik heb in ieder geval heel veel zin in 2021. Het wordt een jaar van nog meer persoonlijke en zakelijke groei. Een jaar van nog meer mensen helpen met mijn expertise. Het jaar van vertrouwen en flow. Hierover binnenkort veel meer! Feeling excited and I’m ready  

Ik wens jullie voor nu een fijne en liefdevolle jaarwisseling toe! Weet dat mijn (virtuele) deur altijd voor jullie open staat. Voel je de behoefte, schroom dan aub niet om gewoon contact met me op te nemen. Dan kijken we samen vrijblijvend hoe ik je eventueel kan helpen ♥️ 

Heel veel liefs en een dikke knuffel, Thanh

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch