Hoe gaat het met je?

De laatste keer had ik een interessant gesprek met een vriend over deze vraag. ‘Hoe gaat het met je?’. Wanneer ik deze vraag namelijk krijg voel ik intern iets bij mij op komen.

Is dit een oprechte vraag van iemand of vraagt iemand dit gewoon om te vragen omdat we dat gewend zijn om te zeggen als we iemand zien. Waarop ik nu eerst de wedervraag probeer te stellen; ‘Heb je oprecht tijd om te luisteren naar mijn antwoord?’ want aan de andere kant hoe vaak antwoorden we snel met het antwoord; ‘Ja, goed!’ Dus of we verspillen elkaars tijd en had die vraag niet gesteld hoeven te worden of we zijn oprecht geïnteresseerd en nemen we de tijd voor elkaar om echt te luisteren. 

Hoe het met mij gaat? Ik heb hier wel even over moeten nadenken want sinds mijn laatste post over het overlijdensdag van mijn broer is er een hoop gebeurt. Voor wie mij nog niet goed kent, ik leef van de up’s en down momenten. Dit betekent wanneer het lekker gaat ik heel veel doe en geniet van het multitasken en veel op uit te gaan en me ook bewust ben dat er dan down momenten aan gaan komen. Ja, alsof ik in een rollercoaster zit. Waarbij mijn down’s soms echt niet leuk en prettig zijn. 

De up’s van de afgelopen periode waren:

✨ De Aziatische-Nederlandse vrouwendag die ik samen met Phuong heb georganiseerd waarbij er zoveel moois is aangeraakt en er eigenlijk tijd te kort was. Er zeker een vervolg op komt mede door de feedback van de moedige vrouwen die, die dag deel hebben genomen.

✨De vele nieuwe mensen die ik wekelijks leer kennen (teveel om op te noemen) waarbij de gesprekken uiteen lopen maar vaak de diepte in gaan over wat er momenteel in ons leven en werk speelt en bij sommigen zelfs nieuwe co-creaties ontstaan.

✨De Bewust Verbonden Ademcirkels die ik wekelijks samen met Denise geef en waar steeds meer mensen op af komen om dit voor zichzelf te komen ervaren.

✨De massage uitwisselingen met Marije van Tuphana, Marielle van De Zichtbare Kracht en Channa van Channa Pure Food en more to come. Dat we elkaar helpen in ons vakgebied om ook aan ons eigen lichaam en proces te blijven werken. Selfcare is belangrijk.

✨De Transformational Cupping behandelingen die ik zelf geef waarbij het fantastisch healingswerk te voelen en vanuit de feedback terug te horen is. Zo dankbaar voor de mensen die dit proces aangaan met zichzelf. Het is niet niks om dit te ondergaan.

✨De podcast opnames met de verschillende mooie gasten en om hun persoonlijke verhalen met jullie te kunnen delen en voor mijn eigen healingsproces.

✨Mijn inner circle die dicht bij me staan en ieder op zijn/haar manier mij en ik hen support geef. Dankbaar voor de vele gesprekken, knuffels, lach, tranen, etentjes, drankjes en dansjes. You know who you are ♥️

✨Mijn connectie met de plantmedicijnen en mijn persoonlijke reis hiermee. Dankbaar voor de mensen die hierbij betrokken zijn en voor de plantmedicijnen zelf om daar zelf steeds meer mee te mogen werken.

✨Mijn rebrand van mijn website www.thanhhelpt.nl in samenwerking met Marketing Genius en Lotte van doorlotte.

Maar zoals gezegd, bij mijn up’s horen ook mijn down’s:

⚡️Lichamelijk heb ik het best zwaar gehad door mijn uitdaging om hier te aarden en door de constante fight- and survive modus wat (onbewust) aanstaat mede door mijn migrantenachtergrond. Dit is dan vooral te voelen als pijntjes door mijn hele lichaam. De massage uitwisselingen helpen hier bij maar raken ook andere processen aan want ons lichaam slaat een hoop oudszeer op qua trauma’s en spanningen.

⚡️Door het verlies van mijn fysieke werklocatie merk ik dat mijn business ook wat meer begon te wankelen. Wat weer in de vorm van onzekerheid terugkaatste en de vraag wat ik nou precies wil op mijn bord kwam. Wie een tip heeft voor een locatie in Rotterdam. Let me know!

⚡️Door de bizarre tijden waar we nu in zitten merk ik dat het mij persoonlijk steeds meer begint te raken. Ik ben niet gevaccineerd en ik respecteer ieder zijn keuze maar ik merk dat de polarisatie steeds meer wordt ingezet. Ik sommige maatregelen echt niet meer kan begrijpen door de tegenstrijdigheden. Maar ik geloof dat het uitsluiten van groepen nooit het antwoord is in elke situatie. Ik heb daarom besloten om aan sommigen zaken niet meer mee te werken en daarmee accepteer ik dat ik voorlopig dus een aantal dingen die ik graag met mijn familie en vrienden doe, niet meer kan gaan doen. En daar wordt ik eigenlijk best wel verdrietig om.

Verbinding is voor mij het belangrijkste en ook de reden waarom ik mijn werk momenteel doe op de manier hoe ik het doe. Ik heb ervaren wat eenzaamheid met je kan doen en dat heb ik vooral in de eerste lockdown persoonlijk ervaren. Hierdoor maak ik mij grote zorgen over de impact van de afgelopen 1,5 jaar op onze mentale en uiteindelijk ook op onze fysieke gezondheid. Ik merk in de diverse gesprekken nu al wat het met de mens doet. En deze mensen hebben de financiële middelen en de kracht om nu nog hulp te vinden. Hoe kunnen we de rest ook helpen.

Dit was voor dit keer een extra lange antwoord op de vraag hoe gaat het met je. Ik zal voortaan wat eerder delen ?

Ik zit overigens nu in mijn up ? de volle maan en mijn pms zijn er net door, dus kom maar op met jullie antwoorden op de vraag: hoe gaat het echt met jullie? 

Dm, app, mail of bel me ♥️. 

My (virtual) door is always open. #letsconnect

Heel veel liefs, Thanh

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch