Selecteer een pagina

Ik maak me zorgen

Ik maak me momenteel oprecht zorgen om de mentale en daarmee ook de fysieke gezondheid van de mens. De toename in depressie, eenzaamheid en zelfdoding is moeilijk te meten maar wel ergens collectief voelbaar. 

De stress en angst merk je ook door de toenemende tweedeling in voors en tegen. Het maakt niet uit in welke onderwerp maar we lijken maar geen common ground te kunnen vinden. 

Ik heb me een tijdje afwezig gehouden, mede ook omdat ik nog steeds geloof in alles wat je aandacht geeft groeit. Dus heb ik mij vooral gericht op wat voor mij belangrijk is en hoe ik mijn eigen energie en daarmee mijn immuunsysteem bescherm. Ik lees weinig tot geen nieuws, probeer gezond te leven en me te omringen met liefdevolle mensen die wegblijven van de angst. Ik doe vooral dingen die me energie geven. Hierover zal ik jullie later meer over informeren.

Momenteel wil ik middels dit bericht weer een hand uitreiken naar mensen die in deze tijd zich eenzaam, verdrietig, angstig of bang voelen of als je zulke mensen kent en hulp kunnen gebruiken. Ik wil jullie laten weten dat mij (virtuele) deur altijd open staat, ook al kun je het misschien financieel nu niet veroorloven. We kunnen vast wel iets uitwisselen. Daarnaast heb ik een groot netwerk van lieve mensen die dit ook willen doen, ook buiten Rotterdam. 

Neem dus contact op als je de behoefte voelt of mensen kent die dit kunnen gebruiken ??

Je bent niet alleen ♥️

Liefs, Thanh

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om je de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke cookiediensten.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services