Ik maak me zorgen

Ik maak me momenteel oprecht zorgen om de mentale en daarmee ook de fysieke gezondheid van de mens. De toename in depressie, eenzaamheid en zelfdoding is moeilijk te meten maar wel ergens collectief voelbaar. 

De stress en angst merk je ook door de toenemende tweedeling in voors en tegen. Het maakt niet uit in welke onderwerp maar we lijken maar geen common ground te kunnen vinden. 

Ik heb me een tijdje afwezig gehouden, mede ook omdat ik nog steeds geloof in alles wat je aandacht geeft groeit. Dus heb ik mij vooral gericht op wat voor mij belangrijk is en hoe ik mijn eigen energie en daarmee mijn immuunsysteem bescherm. Ik lees weinig tot geen nieuws, probeer gezond te leven en me te omringen met liefdevolle mensen die wegblijven van de angst. Ik doe vooral dingen die me energie geven. Hierover zal ik jullie later meer over informeren.

Momenteel wil ik middels dit bericht weer een hand uitreiken naar mensen die in deze tijd zich eenzaam, verdrietig, angstig of bang voelen of als je zulke mensen kent en hulp kunnen gebruiken. Ik wil jullie laten weten dat mij (virtuele) deur altijd open staat, ook al kun je het misschien financieel nu niet veroorloven. We kunnen vast wel iets uitwisselen. Daarnaast heb ik een groot netwerk van lieve mensen die dit ook willen doen, ook buiten Rotterdam. 

Neem dus contact op als je de behoefte voelt of mensen kent die dit kunnen gebruiken ??

Je bent niet alleen ♥️

Liefs, Thanh

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch