Offline

Een intens jaar kan ik 2021 wel geven. Als ondernemer maar ook als mens heb ik een hoop meegemaakt en mogen ervaren. 

Mooie momenten, nieuwe concepten gelanceerd, loslaten wat niet meer dient, nieuwe maar ook verdiepende vriendschappen en samenwerkingen. Zoveel bijzondere lessen. Wauw wat ben ik dankbaar als ik er op terugblik.

Vooral het blijven proberen en ontdekken van wat er op mijn pad komt is het leukste, maar ook het spannendste om dit steeds maar weer te blijven doen. Vele onzekerheden, weer bijsturen en loslaten hoort allemaal bij het proces. Met vallen en opstaan, met lachen, huilen en schreeuwen! Alles is voorbij gekomen. Heerlijk! 

Maar dit alles in combinatie met de huidige maatschappij waar we nu met z’n allen in zitten heeft er ook voor gezorgd dat ik een beetje opgebrand en uit verbinding raak.

In verband met deze aanleiding kies ik er voor om vanaf morgen volledig offline te gaan en een stilte retraite met mezelf aan te gaan. Volledig ontkoppelen en opladen zonder social media, telefoon, boeken, sporten, plantmedicijnen, muziek en mensen. 

Ik geloof er in dat alle antwoorden in ons zitten en dat we daar bij kunnen komen door wat vaker jezelf helemaal te ontkoppelen van al het externe. Intens! Ja! Haha, I know… toch ben ik erg benieuwd hoe ik dit ga ervaren.

Allereerst wil ik iedereen bedanken die er voor mij zijn, met me hebben gelachen en gehuild, samen spirtueel groeien en in mij geloven als mens en als ondernemer. 

Daarnaast bedank ik ook jullie die mij vertrouwen om je door mij te laten helpen in jouw journey. 

Als laatst wens ik jullie alvast een fijne jaarwisseling! Geniet ervan en sta stil bij je jaar en vier de mooie en waardevolle lessen van 2021! En vergeet ajb ook niet in te checken bij de mensen in je omgeving want niet voor iedereen zijn deze donkere dagen even leuk en vooral nu niet, in deze bijzondere tijden met de huidige maatregelen. 

Keep breathing, keep your body in movement and get out of your head back into your body and heart. 

Big hug and much love!

Thanh (www.thanhhelpt.nl)

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch