Plantmedicijnen ceremonie

Ben je op zoek naar een manier om in contact te komen met je ware zelf? Wil je het portaal naar je ziel openen? En ben je op zoek naar een manier die genezing brengt vanuit je essentie? Plantmedicijnen kunnen je meenemen op een diepe innerlijke reis waar je krijgt wat je nodig hebt.

Ooit gehoord van Psilohuasca? Dit plantmedicijn stelt je in staat om een innerlijke reis te maken, en daarmee je bewustzijn te vergroten. Zo kun je onder andere ontdekken wat jouw liefde en aandacht nodig heeft. In deze magische reis ervaar je de rijkdom van het leven en verbind je, je met je hart, waardoor je met meer vertrouwen door het leven kunt gaan.

Onze aanpak

Wat is Psilohuasca?
Psilohuasca is een plantaardig medicijn dat gericht is op het hart. Er is een melange van 20 verschillende kruiden gebruikt om het openen van je hart te stimuleren. Verder zorgt de Psilohuasca ervoor dat je in het hier en nu kunt zijn en je innerlijke werk kunt doen. Psilohuasca heeft een aantal voordelen ten opzichte van Ayahuasca. Bijvoorbeeld; je wordt over het algemeen niet ziek, je braakt niet en het smaakt ook nog eens heerlijk naar cacao gemengd met kaneel, kruidnagel, basilicum en nog veel meer kruiden.

Onze ceremonies vinden plaats in een veilige en vertrouwde omgeving in Rotterdam. Op een plek waar je kunt ontspannen en je op je gemak voelt. Er is vooraf middels een intake contact en kun je al je vragen stellen. 

De ceremonie duurt ongeveer 6 – 8 uur en daarna krijg je heerlijk licht eten om weer te landen, dingen te delen en aan te voelen wat je nodig hebt voordat we je naar huis laten gaan. De dagen erna houden we contact in verband met je integratiewerk. 

Tijdens je reis kun je zowel mooie als moeilijke stukken doormaken, maar de Psilohuasca laat je altijd zien wat je op dat moment in je leven nodig hebt.

De verschillende opties

€800,-

Individuele sessie

Reis in 6 tot 8 uur op en fijne locatie

€ in overleg,-

Groepssessie

Reis samen met een kleine groep (max 6) op een fijne locatie

€ in overleg,-

Op jouw locatie

In overleg is er ook een mogelijkheid om op jouw locatie te komen

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch nog vragen? Of ben je benieuwd naar de praktische invulling van het traject? Aarzel niet en stuur Thanh vrijblijvend een bericht. Stuur me een bericht voor de opties, ook als je twijfelt over de kosten.

Maak kennis met het aanbod
Stel zelf jouw ideale traject samen
Respectvolle en discrete begeleiding
Jouw gegevens nergens geregistreerd
Geen onderwerp is taboe

Meld je aan

Veel gestelde vragen

Kan ik nog normaal functioneren?

Ja. Je opent een portaal naar een groter potentieel en kunt jezelf ervaren als een multidimensionaal wezen. Je staat in verbinding met andere dimensies, maar je bent je ook volledig bewust van de aardse werkelijkheid en hoe alles werkt. Onder onze begeleiding wordt je hierbij geholpen.  

Waarom raad je Psilohuasca aan tov andere plantmedicijnen?

Persoonlijk vind ik het een groot voordeel dat je niet ziek wordt, geen lichamelijke ongemakken hebt zoals: kotsen en diarree. De smaak is heerlijk en je hebt ook meer invloed op je trip. Dit maakt het zo’n geweldig hulpmiddel om antwoorden op je vragen te krijgen en om specifieke genezing te vinden.

Hoe bereid ik mij het beste voor?

Hoewel je niet zo’n streng dieet hoeft te volgen, raden we toch aan om drie dagen voor je ceremonie zo plantaardig mogelijk te eten. Sla je koffie een paar dagen over, eet geen vlees en het is belangrijk om 3 uur voor je ceremonie niet te eten. 

Hoe weet ik dat dit iets voor mij is?

Je hebt vast wel eens gehoord: ‘Je wordt geroepen door de geest van de plant.’? Dit klinkt misschien vaag, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Voel je je aangesproken en ben je nieuwsgierig, beantwoord dit gevoel dan door jezelf een ceremonie onder begeleiding te gunnen.

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch