Waarom coaching zo belangrijk is

Ik heb zin om weer meer met jullie te delen! Bijvoorbeeld waarom ik voor het vak coaching heb gekozen. En waarom ik zelf graag coaches om me heen heb.

In het leven krijg je dagelijks uitdagingen op je pad. Ik zie ze als mooie lessen die je cadeau krijgt. Maar om ze als cadeautjes te kunnen zien, moet je soms een weg bewandelen. In mijn leven heb ik verschillende coaches om me heen gehad om me in processen te begeleiden. Het proces van mijn jeugd, de relatie met mijn ouders, de dood van dierbaren, zoals mijn oma en broer, obstakels met betrekking tot werk, liefdesrelaties, de relatie met mezelf en de zoektocht naar bezieling en de betekenis van het leven.

Vicieuze cirkels doorbreken

Vaak willen we het zelf en alleen doen, hoe we het gewend zijn. Maar soms zitten er conditioneringen en oude patronen onder gedrag, waardoor we terugvallen in oude gewoontes. Daarnaast hebben we vaak een beperkte wilskracht om dingen écht te veranderen.

Een lange vicieuze cirkel kan blijven bestaan als je de zaken niet vanuit een andere invalshoek kan bekijken. Daarom vroeg (en vraag) ik coaches en mentoren om mij te helpen. En door al mijn eigen ervaringen heb ik ervoor gekozen om ook anderen te helpen.

Mijn missie

Het is mijn missie om iedereen die ervoor open staat te helpen met hun gezondheid. Want ik geloof dat als je fit en vitaal bent, in body en mind, je echt alles aankan. Coaching draait niet per se om problemen, maar om je nog sterker te kunnen voelen.

Ik ga uit van maatwerk, omdat elk lichaam en elke mindset anders is. Samen kijken we naar de beste oplossing. En als ik dat niet ben, verbind ik je graag met de mensen in mijn netwerk. Vooral nu ondersteun ik mensen met werkgerelateerde vragen. Mensen die bang zijn om hun werk te verliezen. Maar ook mensen die nu de tijd hebben om na te denken over wat ze eigenlijk willen.

Ik hoop dat jij ook voor jezelf durft te kiezen, vanaf nu. Zodat je geen tijd meer hoeft te verspillen en de controle over je leven terug pakt. Om van dit leven het mooiste en beste leven te maken!

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch