Wat is jouw purpose?

Wat kom ik hier eigenlijk doen, wat is er hier voor mij bestemd? Wat is mijn purpose?

Denk maar eens aan een baby, zo zorgeloos en nog zo puur. Wat is er in de tijd daarna gebeurd, wat maakt wie we zijn? En wat betekent dat, volwassen worden, opgroeien in de maatschappij waarin we terechtkomen en ook weer weggaan als het eenmaal onze tijd is?

Zijn er momenten waarop je denkt: ik ben hier met een doel gekomen, met een purpose. Zou het waar zijn dat jouw diepste verlangen al lang weet waarom je hier bent?

Wat kunnen we zelf doen?

Dan rijst toch de vraag: wat heeft ervoor gezorgd dat we daar zo ver van verwijderd zijn? Wat voor trauma’s dragen bijvoorbeeld zieke mensen met zich mee, waardoor het fysiek niet goed met ze gaat? Wat kunnen we daaraan doen? Wat kunnen we doen om de wereld een stukje gezonder en mooier te maken?

We moeten nog zoveel leren als mensheid. Waar komen onze boosheid, frustraties en jaloezie vandaan? Wanneer stopt de negatieve invloed van die gevoelens en wanneer kunnen we terug naar de basis? Om in te zien dat we met z’n allen echt niet zoveel nodig hebben om samen in harmonie te kunnen leven.

Wat moeten we met z’n allen doen en wat kan ik doen? Ik ben hier om de mensheid te helpen. Door mensen te laten zien dat ze er alleen maar hoeven te zijn, in het hier en in het nu. Verder zal alles flowen en maakt het eigenlijk niet uit, zolang je maar vanuit je kern leeft en de beslissingen vanuit die kern maakt.

Maak het klein, breng het terug naar jezelf

Maak je los van overtuigingen en verwachtingen en geniet puur van het moment. Dat is eigenlijk het enige wat telt. Laat dit maar eens inzinken, want soms is het gewoon o zo simpel. We hoeven alleen maar de keuze te maken en de stap te zetten, zonder angst. En te leren accepteren dat alles gebeurt zoals het mag gebeuren. Leer van je lessen, elke dag weer en geniet van het leven. Blijf zien hoe mooi het leven is, ook al voelt dat soms eventjes niet zo.

Maak het klein, breng het terug naar jezelf en waar jij de verantwoordelijkheid over hebt. Het zijn juist de kleine dingen die ertoe doen. Laat los waar je geen invloed op hebt en leef je leven voor jezelf, voordat het te laat is. Heb je vragen of wil je iets met me delen? Neem gerust contact met me op of bel me: 06-33976369.

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch