Let’s Go DIEP

Een 12 weekse programma voor GEZONDE en GELUKKIGE medewerkers in een veilige werkomgeving.

Hoe heerlijk zou het zijn om gezonde en gelukkige medewerkers te hebben die in hun kracht staan waarbij ze zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun geluk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling?

Is dit niet wat we allemaal willen? Maar loop je tegen uitdagingen aan zoals hoog ziekteverzuim, burn out, talent ontwikkeling, generatiediversiteit, performance management bij hybride werken én het aantrekken en behouden van Millennials en GenZ?

Ga dan DIEP! Een 12 weken traject ontwikkelt vanuit een holistische aanpak en verbinding met Diversiteit, Inclusie, Equality & Purpose met aandacht voor Health en Wellness.

 

Inhoud programma

Deel 1: De DIEP verbinding

We leren elkaar beter kennen en maken een eerste start met je DIEP profiel om inzicht te krijgen van je unieke persoonlijkheid, talenten en eigenschappen. We gaan aan de slag met inspirerende en diepgaande bewegingstechnieken van de adem en van het lichaam. Naast de persoonlijke groepsbegeleiding op locatie, is er ook ruimte voor sparren en spiegelen tijdens de online groepssessies.

Deel 2: Je gaat DIEP-er

Je bent actief aan de slag op je werk en privé met de verworven kennis en ervaring. Je komt erachter wat wel en wat niet voor jouw werkt en samen gaan we de verdieping in tijdens de groepssessies. Dit wordt aangevuld op jouw unieke DIEP profiel en leer je structuur aanbrengen fysiek en mentaal.

Deel 3: Je bent DIEP SMART

Je gaat je unieke DIEP profiel, verworven kennis en ervaring verbinden aan je SMART en POP doelstellingen. Voor het uitoefenen van je werkzaamheden houdt dit in gestructureerd, effectiever en efficiënter werken. Voor je algehele dagelijks leven ben je gezonder en gelukkiger. We sluiten af door jou te vieren.

Programma opsomming

 

12 weken (3 maanden)
Thanh Nguyen en Amrita Joerawan zijn je begeleiders
7 persoonlijke groep sessies incl gezonde lunch & snacks
6 tussentijdse online groepssessies
Op externe inspirerende locatie
Engels- en Nederlandstalig
Maximaal 10 deelnemers per groep
Vanaf 4.495,- excl BTW pp
Voor de Nederlandse bedrijven zijn er subsidiemogelijkheden. Neem contact met ons op

Meld je aan

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfscultuur waarbij duurzame impact wordt ontwikkelt voor medewerkers, organisatie, klanten en onze samenleving. Let’s Go DIEP!

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch