Full Body Release Rotterdam

Bevrijd jezelf van pijn en trauma door Transformational Cupping©, ademwerk en healing. Laat je lichaam weer vrij stromen!

Alles wat je meemaakt, voelt en ademt, sla je op in je lijf. Van stress en emoties tot jeugdervaringen die je nooit hebt verwerkt. Dit kan voor fysieke klachten zorgen en het gevoel dat de dingen zich herhalen. 

Thanh Helpt gelooft in het werken aan Body & Mind. Daarom pak ik jouw lichamelijke klacht(en) op een dieper niveau aan. Namelijk bij de bron van het probleem. Denk bijvoorbeeld aan negatieve emoties als angst, onzekerheid of trauma. Oftewel cupping met healing en coaching.

Mijn aanpak

Cupping is een Oosterse geneeswijze die al eeuwen wordt beoefend. Met een cupping massage (inclusief deep tissue massage) breng ik de doorbloeding van huid, bind- en spierweefsel op gang waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De vacuüm cup op je huid en deep tissue massage maken verklevingen los.

Want wist je dat lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit de ophoping van afvalstoffen, waardoor verklevingen ontstaan? Vaak door hormonale disbalans of ongezonde voeding en levensstijl (body and mind).

Laat met cupping de energie in je lijf weer stromen waardoor je minder last hebt van bijvoorbeeld vermoeidheid en fysieke, vastzittende pijnen. 

Tijdens de sessies komt er vaak een hoop los. Het is belangrijk dat dit na de sessies de tijd en ruimte krijgt om te integreren. Ik begeleid je graag om dit alles een plek te geven. We hebben nauw contact via WhatsApp, zodat je je niet alleen hoeft te voelen. Je kan alles aan me vragen en met me delen, niets is te gek.

De verschillende opties

€195,-

2/2.5 uur

Boek een losse sessie en maak kennis met een full body ervaring.

€ 150,-

Per deel gebied (1,5u)

Een deelgebied per keer (vb onderrug, buik, boven benen)

€ in overleg

Speciaal pakket

Een diepere combinatie van Cupping, Ademen én Coaching 

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch