Reviews

“Alles wat je aandacht geeft groeit, dat is mijn overtuiging. Door gerichte aandacht en coaching breng ik jou verder. Verder in je persoonlijke of professionele ontwikkeling. Ik heb het geluk gehad om de volgende mensen en bedrijven te mogen helpen.”

Bichvan

Bichvan

“Vanaf het eerste gesprek leek het al alsof Thanh me langer kende, omdat ze veel inlevingsvermogen heeft in de struggles met de Aziatische cultuur, maar ook in de levensfase waar ik zit. Thanh geeft mij sturing in hoe ik mij wil ontwikkelen.”
Rubienne

Rubienne

"Thanh is Thanh. Bijzonder, diep, wijs, rustig, helder en helend. Met haar in contact staan, laat je weer in jezelf en je dromen geloven. Niets is te gek en alles is mogelijk, die energie is gewoon heel fijn. Daarnaast is ze inspirerend, liefdevol en krachtig persoon."
Marlon

Marlon

"Thanh haar aanpak is persoonlijk, kalm en kundig. Hierdoor kon ik me volledig overgeven aan de behandeling, ondanks dat het soms een beetje oncomfortabel is. Na de behandeling voelde ik me vrij in mijn spieren en mentaal."
Robert

Robert

"Wij ervaren jou als een hele bijzondere, kundige, krachtige, fijngevoelige vrouw met het hart op de juiste plek en ook nog een met gevoel voor het juiste moment. Thanh heeft ons met het burn-out preventie programma, geholpen medewerkers van ons weer sneller te laten re-integreren, Wij hebben gemerkt als bedrijf dat de geëigende paden in de reguliere zorg soms te kort schieten in efficiënte en daadkracht. Snelheid en de juiste stappen nemen in een burn-out traject zijn cruciaal. Gemiddeld waren onze medewerkers binnen 8 weken weer op de werkvloer aan het opbouwen in hun kracht en vreugde voor het vak om mensen te mogen helpen."
Parcival

Parcival

"Ze heeft een realistische en nieuwsgierige kijk op situaties. Niet oordelend maar wel prikkelend. Komt hierdoor tot de kern"
Amber

Amber

"Thanh een lieve, warme, geweldige vrouw! Al bij het eerste gesprek voelde ik me op mijn plek bij jou. Bij anderen voelde ik me vaak een nummer (en ik heb er een hoop gehad). Thanh geeft een andere kijk op de wereld en naar jezelf voor de toekomst. Bedankt voor het geven van de handvatten en mindful denken."
Sven

Sven

"Thanh wekt veel vertrouwen en is open en toegankelijk. Door gerichte vragen komt ze vaak direct tot de kern."
Monica

Monica

"Ze is openminded, daadkrachtig en zeer (fijn)gevoelig. Hierdoor laat ze je niet verdwalen in je eigen 'bullshit/verhaaltjes' en komt ze op een liefdevolle manier gelijk to the point."
Esther

Esther

"Thanh helpt doelgericht met veel compassie en oog voor jouw gedachtes, gevoelens en acties."
Jeandaura

Jeandaura

"Thanh heeft me heel goed geholpen door een zware tijd in mijn leven. Ze heeft me de tools en rust die ik nodig heb aangeleerd, maar het was zeker niet makkelijk. Gelukkig staat ze na de sessie ook klaar voor je. Ze is echt een inspirerende vrouw die zeker trots mag zijn op haar zelf en het werk dat ze doet. Bedankt dat ik mocht leren schijnen in je licht."
Yvan

Yvan

"Thanh en ik delen dezelfde roots. Daardoor is zij sterk in het aanvoelen van mijn behoefte. Thanh heeft mij enorm fijn op weg geholpen in het maken van mijn eigen keuzes."
Christiaan

Christiaan

"Ik heb Thanh een paar jaar geleden ontmoet in een internationale setting. Sindsdien hebben we altijd contact gehouden, zij het live, via de mail of via WhatsApp. Ook al spreek je elkaar lange tijd niet, toch is het elke keer weer net alsof je Thanh gisteren gesproken hebt. Ze heeft een luisterend oor, begrijpt wat je bedoelt en is daarnaast zelf ook een leuke gesprekspartner. Je kunt alle kanten met Thanh uit, of het nu meer no nonsens moet zijn of meer met gevoel, het kan allemaal. Thanh geeft je een vertrouwd gevoel!"
Niek

Niek

"Thanh combineert het beste van twee culturen, de Vietnamese en de Nederlandse. Zij is een veelzijdige professional, zoals ik heb ervaren bij Eneco en haar initiatieven daarna. Zij kan goed observeren, analyseren en organiseren en haar interventies hebben die unieke mix van mildheid en directheid. Haar ervaring en talenten zijn zeer waardevol in de coaching van anderen, vooral hen die ook 'twee zielen in één borst' hebben."
Yanto

Yanto

"Je kan en mag bij haar lekker jezelf zijn in al je kwetsbaarheid. Ze is erg emotioneel intelligent en heeft maar een paar woorden nodig om je te begrijpen wat je verteld. Ze vind snel die rode draad en kern waar jij mee aan het worstelen bent. En van daaruit geeft ze inzichten die jou weer verder kunnen helpen in je leven om de beste versie van jezelf te worden."
Joost

Joost

"Thanh is een sterke jonge vrouw die je met haar enorme energetische kracht meeneemt op een reis waarin je geconfronteerd wordt met vertrouwen in het NU. Zij helpt je weer in contact te komen met jouw basis energie. Topper!"
Martijn

Martijn

"Thanh is een geweldige coach zonder dat ze overkomt als een coach. Dat klinkt gek, maar ik ben allergisch voor zweverig gedoe en veel woekering gepraat. Thanh is to the point, houd goed overzicht en geeft me inzichten die ik zelf niet had kunnen bedenken. Waren alle coaches maar zo."
Chung

Chung

"Ik wist dat zij een duizendpoot was maar zij heeft mij de afgelopen jaren zo erg verbaasd met haar kennis en 'het direct uitvoeren' dat ik alleen maar nog meer respect voor haar hebt gekregen. Het empathische vermogen van haar zorgt ervoor dat zij aan de houding van mensen weet en begrijpt wat men zoekt in een coaching gesprek. Tevens zorgt zij ervoor dat men zelf het probleem oplost door middel aangerichte vragen te stellen en directe antwoorden naar voren komen vanuit de persoon zelf. De eyeopener voor mijn bedrijf was toen zij een sessie met mij en mijn personeel heeft uitgevoerd met 'simpele opdrachten' en direct vanuit daar conclusie kon trekken en het doorvertaald naar een gezonde werksfeer. Ik kan het iedereen aanraden om een 1 op 1 sessie. Het geen wat men ervoor terug krijgt is een zelfreflectie die zoveel meer waard wordt, voor alle vervolgstappen in uw leven die u helpt bij keuzes maken en barrières doorbreken.
Charischa

Charischa

"De zogenoemde groeipijnen zijn eigenlijk fysieke pijnen en trauma's wat ik langzaamaan aan het loslaten ben door mijn lichaam over te geven aan het Cuppen. Inmiddels ben ik al 3 keer bij Thanh langs geweest voor een sessie en moet ik zeggen kan niet wachten wanneer ik weer kan. De eerste sessie was heel pijnlijk en tegelijkertijd HEERLIJK - Pain is the game right?. Ik besefte op het moment hoeveel 'onzin' ik met mij meedraag - tijd om los te laten!. Bij de tweede en derde sessie vloog de tijd voorbij na anderhalve uur - is het al voorbij?"
Amiet

Amiet

"Je hebt echt een mooie gave.. en dat je mensen zo helpt echt top! Het heeft mij enorm geholpen meteen al... benieuwd naar de komende dagen! Fijne avond en nogmaals bedankt!"

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch