Bewust Verbonden Ademen

Onze ademhaling is het krachtigste middel dat we hebben en het kan ons op veel manieren helpen. Bij angst, pijn, verdriet of spanning bijvoorbeeld.  Voorbeelden van indrukken die we verwerken, maar ook soms onderdrukken en wegstoppen.

Bij het overlijden van een dierbare, verhuizing, vormen van misbruik, ziekte, gepest zijn, scheiding, nare ervaringen in de kindertijd en veel meer. Sommige indrukken zetten zich vast in het lichaam, met name in de onderbuik en het bovenlijf.

Mijn aanpak

Verstoringen kunnen zich op 3 niveaus voordoen. Fysiek: chronische (lage) rugklachten, hoge spierspanning, tenniselleboog, hoofdpijn, keelpijn, obstipatie, spastische darmen, overgewicht, maagzuur enz. Of geestelijk & emotioneel: stress, burn-out, angst, onzekerheid, twijfel of een gevoel van minderwaardigheid. En spiritueel wanneer je het gevoel hebt niet op je plek te zijn, je onbegrepen voelt, overgevoelig bent, niet in balans en onvoldoende geaard.

Met een bewuste ademhaling keer je altijd terug naar nu en is er niets anders dan dat. Hoe fijn is het dus als jij jouw adem zelf kan reguleren.

Ik help je daarbij! Met laagdrempelige en praktische oefeningen die je makkelijk zelf toepast. Op je werk, thuis of in een drukke trein, overal! En dat geeft je oneindige vrijheid en ultieme verbondenheid met jezelf.

Tevens geef ik ook ceremonies met plantmedicijnen. Klik hier voor meer informatie.

 

De verschillende opties

€200,-

Individuele sessie

Maak kennis met Bewust Verbonden Ademen 1 op 1

€50,-

Groepssessie

Adem mee in een groep en ervaar de groepsdynamiek

€ ntb,-

Op locatie

Als uniek verjaardagsfeest of bedrijfsevenement

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch nog vragen? Of ben je benieuwd naar de praktische invulling van het traject? Aarzel niet en stuur Thanh vrijblijvend een bericht. Stuur me een bericht voor de opties, ook als je twijfelt over de kosten.

Maak kennis met het aanbod
Stel zelf jouw ideale traject samen
Respectvolle en discrete begeleiding
Jouw gegevens nergens geregistreerd
Geen onderwerp is taboe

Meld je aan

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch