Selecteer een pagina

Over Thanh

Mijn kracht zit in het aanvoelen van anderen. Maar ook een luisterend oor bieden en er voor mensen zijn.

Mijn doel? Jou terug te brengen naar jezelf. Ik geloof erin dat alle antwoorden in jezelf zitten maar soms door alle externe ruis je hier niet bij kan komen. Ik help je hier graag bij.

Life changing event

Na het overlijden van mijn broer is mijn leven fiks veranderd. Want hoe ga je verder met zo’n groot verdriet? Pas na zijn dood kwam ik erachter dat we erg op elkaar lijken. Tijdens een retraite in Spanje nam ik met een bijzonder ritueel echt afscheid van mijn broer.

Nu ik zover ben dat ik hem dichtbij me voel, kan ik het verlies gemakkelijker dragen. Het leerde me ook dat bewust leven, hier en nu, het allerbelangrijkste is. Voor mij betekent dat: genieten van het leven, doen wat ik echt wil en waar ik bovendien goed in ben. Mijn boodschap daarom voor jou: doe de dingen waar je blij van wordt!

Ik ontwikkelde me persoonlijk en spiritueel met persoonlijke ontwikkelingstrainingen, spirituele en management-literatuur, een healer-training en verschillende retraites in binnen- en buitenland.

Best of both worlds: Aziatisch en Nederlands

Ik groeide op in twee culturen: de Aziatische en Nederlandse. Hoe lastig dat ook was, ik zie het nu als luxe en kracht: de combinatie van Aziatische bescheidenheid en Nederlandse directheid. De struggle van het schipperen keerde ik om tot een voordeel: ik benut ‘best of both worlds’. 

Opleiding en ervaring

Mijn achtergrond? Ik studeerde Facility Management en kwam via via bij een groot corporate bedrijf in de energiesector terecht. Hier ontdekte ik dat ik vooral praktisch ben en snel leer door dingen gewoon te doen. Ik leerde vaardigheden als organiseren, verbinden en overtuigen in te zetten als projectmanager.

Zo leerde ik het speelveld kennen maar vooral mezelf. Een kleiner consultancy bedrijf lag me beter. Ik kwam in contact met familie/organisatieopstellingen, paardencoaching, DISC profielen, management drives en kernkwadranten en kreeg de kans dit intern als HR-coach toe te passen.

Na de consultancy kwam ik bij een start-up terecht gericht op de denkkracht en creativiteit van basisschoolkinderen bij vraagstukken van volwassenen. Hier ontdekte ik mijn passie: coaching en kindercoaching, ondernemen, anderen inspireren en verbinden, innoveren en vooral geloven dat alles mogelijk is! 

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

Privacy

Privacycentrum

Wij gebruiken cookies om je de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke cookiediensten.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services