Over Thanh

Het aanvoelen van anderen, dat is mijn kracht. Maar ook een luisterend oor bieden en er voor mensen zijn.

Mijn absolute missie: Ik wil jou terugbrengen naar jezelf. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden al in jezelf zitten, maar door alle ruis lukt het niet altijd om daarbij te komen. Ik help je hierbij!

Wat alles voor mij veranderde

Na het overlijden van mijn broer stond mijn wereld op z’n kop. Want hoe ga je verder met groot verdriet? Tijdens een retraite in Spanje nam ik tijdens een bijzonder ritueel echt afscheid van hem.

Inmiddels draag ik het verlies makkelijker. Het leerde me dat bewust leven het allerbelangrijkste is. Voor mij is dat: genieten van het leven, doen wat ik echt wil en waar ik goed in ben. Mijn boodschap voor jou: doe de dingen waar je blij van wordt!

Ik ontwikkelde me via persoonlijke ontwikkelingstrainingen, spirituele en management-literatuur, een healer-training en verschillende retraites.

Best of both worlds: Aziatisch & Nederlands

Ik groeide op in twee culturen: de Aziatische en Nederlandse. Hoe lastig dat ook was, ik zie het nu als luxe en kracht: de combinatie van Aziatische bescheidenheid en Nederlandse directheid. Het schipperen keerde ik om tot een voordeel: ik benut best of both worlds!

Opleiding en ervaring

Na de studie Facility Management kwam ik via via bij een groot corporate bedrijf in de energiesector terecht. Hier ontdekte ik hoe praktisch ik ben en dat ik vooral leer door te doen. Als projectmanager leerde ik organiseren, verbinden en overtuigen in te zetten.

Ik leerde het speelveld kennen, maar vooral mezelf. Een kleiner consultancy bedrijf lag me beter. Ik maakte kennis met familie- en organisatieopstellingen, paardencoaching, DISC profielen, management drives en kernkwadranten en kreeg de kans dit intern als HR-coach toe te passen.

Hierna aan de slag bij een start-up gericht op creativiteit van kinderen bij vraagstukken van volwassenen. Hier ontdekte ik mijn passie: coaching, ondernemen, anderen inspireren en verbinden, innoveren en vooral geloven dat alles mogelijk is!

De verschillende opties

Coachen

Leren hoe je jouw culturele diversiteit omarmt en benut. 

Full Body Release

Laat je energie weer stromen en hef blokkades op.

Bewust verbonden Ademen

Ontdek hoe je ademhaling inzet om te ontspannen.

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch