Aziatische Nederlander zijn

Met Vietnamese roots groeide ik op in de Aziatische en Nederlandse cultuur. Ik heb daar flink mee geworsteld, vooral aan het begin van m’n carrière.

Gewend aan bescheidenheid, geslotenheid en een hiërarchische mentaliteit moest ik ook dealen met Nederlandse directheid en ‘gewoon dóén’. Inmiddels kijk ik daar heel anders naar. Ik zie de luxe en kracht van mijn twee culturen!

Dit is waarmee ik jou help

Misschien herken je dit wel: bescheidenheid, bang zijn voor de meningen van buiten, moeite met emoties, het lastig vinden om om hulp te vragen en de lat eindeloos hoog leggen.

Ik bied je een programma waarin je leert hiermee om te gaan en om van beide culturen te profiteren. Begeleiding kan 1 op 1, met je partner of in een groep. We gaan aan de slag met:

  • leren omgaan met (het tonen van) emoties.
  • omzetten van cultuurtegenstellingen naar voordelen.
  • aangaan van communicatie.
  • inzien dan introvert zijn een kracht is.

Dit is wat ik zelf merkte

Ik zie de luxe en kracht van het opgroeien in twee culturen. Mijn cliënten en ik leven en werken met overtuiging met een Nederlandse en Aziatische mentaliteit. En dat maakt dat je weerbaarder bent en beter in je vel zit.

Coaching by

Thanh

Met mijn eigen levenservaringen help ik anderen in hun persoonlijke ontwikkeling, zowel privé als zakelijk. Samen zoeken we de weg naar een gelukkiger leven, dichtbij jouw kern.

Het leven gaat niet altijd over rozen, maar met een helder levensinzicht kun je al veel oplossen.

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch