Je geluksmomentjes achterna…

Hoe zou het voelen om de hele dag je geluksmomentjes achterna te gaan? En hoe zou het zijn om heerlijk te genieten van dit moment en daar zorgeloos en zonder veel bij na te denken helemaal voor te gaan? Hoe zou dat voor je voelen en welke keuzes zou je dan maken?

De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik zoveel mogelijk van het leven probeer te genieten. Vooral het overlijden van mijn broer heeft mij met beide benen op de grond gebracht. Hij was een levensgenieter en is mijn grootste voorbeeld om dit dagelijks ook te zijn. Uiteraard niet zonder vallen en opstaan.

Want ik geloof er echt niet in dat alles altijd maar ‘goed’ hoeft te zijn. Juist uit de mindere momenten haal ik mijn grootste lessen. Ik geloof erin dat elke dag een les is, waarmee ik naar een super fijn en leuk leven streef, maar probeer dit ook los te laten en gewoon maar te zien wat het leven me brengt.

Je bent vrij in je keuzes

Je kunt je elk moment van de dag afvragen of je de dingen doet die je een fijn gevoel geven, of die je juist te veel energie kosten, doordat je boos of gefrustreerd bent. Dat zijn de keuzes die je elke dag zelf mag maken. Hoe fijn!

Deze gedachtegang helpt mij enorm in mijn proces. Ik heb het zelf in de hand en daarmee leer ik echt te genieten van het moment zelf. Soms zijn deze keuzes niet voor iedereen even begrijpelijk of even leuk. Maar uiteindelijk leef je voornamelijk voor jezelf. En voordat je er straks fysiek niet meer bent, mag je je op elk moment van de dag afvragen of je met plezier op je leven kan terugkijken. Leer hiermee de dood te accepteren en wacht niet. Leef in het moment en creëer je eigen geluksmomentjes. Je bent een fijner mens voor anderen als jij je goed voelt!

De tip die ik je hierbij mag geven: vertrouw meer op je intuïtie en maak keuzes die goed voor je voelen, ook al zullen anderen die misschien nooit begrijpen. Dit kan in je werk zijn, maar ook in je privéleven. Ervaar het maar, hoe sommige keuzes voor je voelen. Heel eng, maar ook heel erg leuk! Happy Monday & enjoy your day!

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch