This was one of your last beautiful views

Ik herinner me de dag nog alsof het gisteren was, toen we het nieuws hoorde dat je er niet meer was. Gebroken harten, ongeloof, pijn, verdriet, boosheid, stilstand; een rollercoaster van emoties wat gewoon niet meer te bevatten was.

Het verhaal raakt me nog elke keer en de dagen rondom je overlijden blijven een rollercoaster van emoties… de weg van verdriet naar verlichting was voor mij een enorme weg van pieken en dalen. Het was een weg van acceptatie en dankbaarheid. De weg om in een versnelde tempo vooral mezelf te leren kennen, de weg die jij mij onbewust liet ervaren door de pijn en het verlies, door oude jeugd trauma’s, overtuigingen en gedrag, door de transformatie van volwassen worden, door het leven die jij niet meer kunt leven, te gaan leven. Te vertrouwen op het grotere geheel en me te laten leiden dat alles voor een reden gebeurt.

Voor sommigen een zweverige bedoeling, voor anderen een herkenbare weg, voor mij iets wat me aan het hart gaat en de uitnodiging om dagelijks te leren accepteren dat de dood er gaat komen en te leren dat je dankbaar mag zijn voor het leven. Dat je elke dag weer mag opstaan en dat je elke dag een keuze hebt hoe jij je leven mag leven, je eigen verhaal mag schrijven én echt vanuit het hart te gaan leven. Laten we dit vooral met zn allen gaan doen.

Vandaag herdenken we samen jouw leven en je laatste dag, de verdriet en de pijn die hier ook bij hoort, je laatste mooie blikken van deze mooie aarde en leren we waarderen dat je ons deze lessen elke keer weer meegeeft.

Ik hou van je en ben dankbaar dat ik je zusje ben. We keep in touch ❤️

#missyoueveryday #gonetoosoon #hegotamessageforus #liveyourlife #transformyourpainintostrenght #love #learningmylessonseveryday #blessed #itstillhurtsbutthatisalsook #brotherandsister #connected #letmehelpyou #together #thanhhelpt

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch