Zijn en je purpose onderzoeken

Zo, de zomer was eindelijk doorgebroken! Ik had even wat relaxtijd nodig om bij te komen en te genieten van de zomerse temperaturen. Omdat we niet echt op vakantie kunnen, heb ik het er van genomen om te ervaren wat de afgelopen periode met me heeft gedaan. En dat deed ik lekker in mijn eigen huis, op het strand of in het bos. Terug naar de natuur. Wat is Nederland toch ook best fijn!

Covid heeft een bizarre impact op de wereld en ons menszijn. Iedereen voelt er wel iets van, ieder op z’n eigen manier. In alles heb ik het idee dat er geen goed of fout is. Ieder mens heeft zijn eigen manier om er op te reageren. En wie ben ik, wie zijn wij, om daar over te oordelen?

Laten we het oordelen loslaten en laten we beginnen bij onszelf. Om iets aan ons eigen handelen te doen. Covid-19 beleven we collectief, iedereen heeft er wel iets van gemerkt. Zo ervaar ik zelf dat we allemaal op onze eigen manier leven. Iedereen heeft een eigen purpose en komt er op zijn of haar manier achter wat dat is.

Mijn purpose heb ik de afgelopen tijd verder onderzocht, met vallen en opstaan. Want oh, oh, oh, wat bestaan er een hoop oude patronen, angsten, overtuigingen en oud gedrag. Toch is de weg naar je purpose ook een prachtige ervaring, als je er echt klaar voor bent.

Op zoek naar je purpose

De weg naar mijn purpose vind ik intern door de verstilling aan te gaan. Door mezelf te ontdoen van de labels die ik mezelf (laat) opleggen en door het gesprek aan te gaan met m’n ‘triggers’.

Met triggers bedoel ik de mensen die je irriteren, die angsten naar boven halen, je verdriet en plezier geven, die je lief hebben, etc. Ik heb steeds meer de indruk dat we er zijn om elkaar lessen te leren. Om te groeien in persoonlijke ontwikkeling en in de zoektocht naar onze authentieke ‘ik’.

Waarom is Thanh Helpt er voor jou?

Ik kan je vertellen dat ik veel bijzondere ervaringen heb gehad en dat het steeds helderder voor me is waarom Thanh Helpt is ontstaan. Thanh Helpt is de helpende hand voor mensen die klaar zijn om de stap te nemen naar iets dat intern speelt. Ik heb inmiddels allerlei tools om jou het juiste mee te geven. Mits je er voor open staat natuurlijk.

Het is soms hard werken, maar ik garandeer je dat je altijd wordt geholpen. Jij geeft het tempo aan. Ik ben helder en direct, zodat je ‘aan’ gaat en met je eigen transformatie begint.

Naast mijn coachende rol heb ik de afgelopen periode allerlei ideeën en samenwerkingen uitgewerkt. Hierover meer de komende tijd. En mocht je nu de behoefte voelen, neem dan zeker contact met me op. Dan zoeken we samen naar een passende aanpak. Ik ben er weer klaar voor!

Op locatie

In overleg
i

Thanh Helpt

KvK: 74690078
BTW: NL001796361B08

nl_NLDutch